صنعتگران خوزستانی به نمایشگاه تخصصی حصیربافی جنوب کشور می‌روند

سرپرست معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی میراث‌ فرهنگی خوزستان گفت: همزمان با فرارسیدن سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت مقام و منزلت زن و روز مادر نخستین نمایشگاه تخصصی حصیربافی جنوب کشور به عنوان یکی از بخش‌های نهمین همایش سالانه ریحانه‌النبی (س) با مشارکت شش استان جنوبی کشور و صنعتگرانی از استان خوزستان برپا می‌شود.

به گزارش میراث آریا، سیدمحمد عبودزاده گفت: این نمایشگاه از ۱۷ تا ۲۰ آذر ۱۴۰۴ در شهرستان مُهر استان فارس برگزار می‌شود و هنرمندان صنایع دستی استان‌های خوزستان، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان و فارس آثار و محصولات حصیری و کاربردی خود را در معرض دید عموم قرار خواهند داد.

سرپرست معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی میراث‌ فرهنگی خوزستان افزود: خطه خورشیدی جنوب و سواحل نیلگون خلیج همیشه فارس سرشار از نخلستان‌های زیبا و پر نعمت هستند و حصیربافی نیز یکی از هنرهای پُراهمیت و کهن است که از گذشته در خطه جنوب ایران رونق دارد. بر این اساس معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس  برنامه‌ریزی‌های لازم برای برپایی یک رویداد با محوریت این هنر بومی را در دستور کار قرار داده است و این نمایشگاه هنرمندان صنعتگر حصیربافی جنوب کشور را گردهم می‌آورد و هنر آنان را در معرض دید علاقمندان قرار می‌دهد.

او یادآور شد: این نمایشگاه‌ رویکردی تخصصی دارد اما بازدید برای عموم آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند در این نمایشگاه‌ها تمام ظرفیت‌های حصیربافی و آموزش آن را ببینند و از فرصت ارزشمند حصیر و محصولات برگرفته از درخت نخل برای تامین هدایای ایام پیش رو بهره مند شوند.

عبودزاده اضافه کرد: با توجه به قرار گرفتن دزفول در فهرست شهرهای جهانی صنایع دستی و لزوم معرفی، توسعه و ترویج کپوبافی، صنعتگران این رشته که دارای مُهر اصالت ملی و بین المللی هستند در این رویداد حاضر خواهند بود و محصولات و آثار خلاقانه خود را ارایه خواهند کرد.

او تصریح کرد: این نمایشگاه ارزنده با اهتمام معاونت صنایع دستی استان فارس تحت عنوان نمایشگاه صنایع دستی حصیری وابسته به نخل جنوب کشور ۱۷ تا ۲۰ آذر سال جاری از ساعت ۱۶ تا ۲۱ در شهرستان مُهر استان فارس و در سالن شهدای دولت میزبان پژواشگران، فعالان و علاقه‌مندان صنایع دستی و هنرهای سنتی خواهد بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404091601039
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha